HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέτρος Κιάφας: «Βλέπουμε μια διοίκηση η οποία είναι τελείως ανέτοιμη. Ο κύριος Γερολιόλιος δεν υλοποίησε ούτε το 10% των προεκλογικών του υποσχέσεων.»


Χείμαρρος στην συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Προοπτική για τον Δημότη» του Δήμου Δίου-Ολύμπου, κ Πέτρος Κιάφας, στην Kapa News και τον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Δέκα μήνες μετά  από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση και συνέντευξη στην Kapa News,  ο κ. Κιάφας στην σαραντάλεπτη συνέντευξη του, μίλησε εφ’ όλης της ύλης και των πεπραγμένων της νυν διοίκησης του κ. Γερολιόλιου, λέγοντας χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο:  «Βλέπουμε μια διοίκηση η οποία δείχνει εντελώς ανέτοιμη…» ενώ στο τέλος περίπου της πολύ ενδιαφέρουσας κουβέντας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, δήλωσε: «Ο κ. Γερολιόλιος δεν υλοποίησε ούτε το 10% των προεκλογικών του υποσχέσεων…»

Ο κ. Κιάφας αναφέρθηκε και σε άλλου τομείς όπου κατά τη γνώμη του η διοίκηση του Δήμου φάνηκε ανεπαρκής. Καθαριότητα, ύδρευση, άρδευση, μόλυνση παραλιακού μετώπου, ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου κ.λ.π.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτηση:


Μπορείτε να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης του κ. Κιάφα απο το Spotify με κλικ εδώ:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια