HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι συμβαίνει με τον Άρη Αγγέλου; Γιατί «τα πήρε»; Τι ετοιμάζει για την Βόρεια Πιερία;


Καλημέρα και καλή Κυριακή! Έχω γράψει εδώ και καιρό ότι στην Βόρεια Πιερία, ή Βόρεια προάστεια όπως τ’ αποκαλεί σε πρόσφατη δημοσίευση του στο facebook ο Άρης Αγγέλου, η προεκλογική περίοδος άρχισε νωρίς. Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να πω ότι δεν τελείωσε ποτέ από το 2019 μέχρι σήμερα;;;

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουν υιοθετήσει εκεί είναι ότι κάνουν διοίκηση και αντιπολίτευση πλέον μέσα από το facebook, με τους οπαδούς και τους κλακαδόρους τους ο καθένας, και όχι μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ (άλλο πάλι και τούτο), αλλά αυτό είναι μια συζήτηση που την έχουμε κάνει ήδη στο παρελθόν, και ίσως την ξανακάνουμε στο μέλλον όταν χρειαστεί.

Μέσα λοιπόν στο προαναφερόμενο μέσω κοινωνική δικτύωσης, παρατήρησα ότι τελευταία (περίπου 2 μήνες τώρα) ο γνωστός πρώην περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας, Άρης Αγγέλου, έχει ενεργοποιηθεί ξανά και έχει γίνει πολυγραφότατος, δημοσιεύοντας τακτικά αναρτήσεις ασκώντας κριτική και καταθέτοντας απόψεις για τα όσα γίνονται στην περιοχή. Βέβαια για να είμαι δίκαιος, ο Άρης Αγγέλου δεν μένει μόνο στην κριτική, αλλά καταθέτει και προτάσεις για τον τόπο.

Γενικά λοιπόν διακρίνω μια διάθεση ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, και αναρωτιέμαι. Να είναι απλά και μόνο η αγάπη του για τον τόπο, αφού ως γνωστό ότι είναι φανατικός τοπικιστής ή μήπως έχει κάτι άλλο στο μυαλό του; Ίσως ας πούμε, ν’ ασχοληθεί ενεργά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι σε 16 μήνες από σήμερα;

Και επειδή τα ερωτήματα και οι απορίες δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, άλλωστε είναι η τροφή του δημοσιογράφου αυτό, ξεκίνησα να κάνω μια έρευνα για το θέμα.

Αυτό που έμαθα λοιπόν, και το καταθέτω στη σημερινό μου κείμενο, είναι ότι ο Άρης Αγγέλου, είναι γενικά πολύ στεναχωρημένος με όλα όσα γίνονται (ή δεν γίνονται) στον τόπο και γενέτειρά του, που υπεραγαπάει. Αυτό που τον θλίβει ακόμη περισσότερο είναι ότι δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο αξιόλογο  όραμα για τα «Βόρεια Προάστεια» (όπως ονομάζει εκείνος την Βόρεια Πιερία) από όσους εμπλέκονται με την αυτοδιοίκηση. Όλο αυτό λοιπόν τον προβληματίζει εδώ και καιρό, αλλά για την ώρα επιλέγει να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές από το στενό του περιβάλλον, αναφέρουν ότι σχεδόν καθημερινά βομβαρδίζεται από συνδημότες του με την ίδια ερώτηση: «Τι θα κάνεις Άρη; Θα συμμετέχεις ενεργά στις επόμενες Δημοτικές εκλογές;», μ’ εκείνον ν’ απαντάει ότι έχει αρκετές εκκρεμότητες στην ζωή του για την ώρα που πρέπει να διευθετήσει, με πρώτη προτεραιότητα την ανακαίνιση του μπάνιου στο σπίτι του. Αν τελειώσει εγκαίρως και βρει χρόνο, θα το σκεφτεί.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι… «παίκτες» στην Βόρεια Πιερία, που θα «παίξουν μπάλα» στις επόμενες δημοτικές εκλογές έχουν γίνει αρκετοί, και πλέον ο αγώνας της διεκδίκησης θα είναι μακρύς. Πόσοι έχουν πνευμόνια για τον μαραθώνιο αυτό και καταφέρουν να τερματίσουν, θα το δούμε σε 16 μήνες…


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Τα ξακουστά κεράσια του Κολινδρού – Όλη η αλήθεια για τις φετινές τιμές τους


Χρήστος Κομπατσιάρης: “ Ευτυχώς που υπάρχει και η Μαυρίδου και βλέπουμε κανένα έργο εδώ στην Βόρεια Πιερία...”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια