HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


30/6/2022: Τελευταίο «rotation» του Κώστα Κουκοδήμου πριν την τελική ευθεία των εκλογών – Τι να περιμένουμε;


Σε 25 ημέρες (και νύχτωσε, όπως λέγαμε στον στρατό) φτάνει η ημερομηνία (30/6/2022), που θα γίνει το τελευταίο «ανακάτεμα της τράπουλας», (rotation εις την ποδοσφαιρική), όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί από τις αρχές της θητείας του Κώστα Κουκοδήμου.

Με δεδομένο ότι ο υπουργός Πέτσας, ανακοίνωσε επίσημα πια την περασμένη εβδομάδα ότι ΔΕΝ θα δοθεί άλλη παράταση από αυτήν που δόθηκε μέχρι στιγμής, όπως φημολογούταν το τελευταίο καιρό, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023, ο αμέσως επόμενος καιρός θεωρείται προεκλογικός.

Και μην μου πείτε ότι είναι ακόμη νωρίς, γιατί θα με στεναχωρήσετε. Ένας χρόνος (σχεδόν) είναι ότι πρέπει για προεκλογική περίοδος. Βέβαια, απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής στο πολιτικό σκηνικό της Κατερίνης, ο Κουκοδήμος «παίζει μπάλα» μόνος του. Συγκεκριμένα η ατάκα που κυκλοφορεί στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης αυτό τον καιρό είναι: «Για την επόμενη φορά έχουμε Κουκοδήμο και ΤΙΠΟΤΑ…». Αυτό όμως για τον Κουκοδήμο δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Βλέπετε, οι πολυπόθητες και πολυαναμενόμενες «ανακοινώσεις» δεν έγιναν τελικά ποτέ, ή τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο. Οι απανωτές αναβολές ίσως και ν’ απαξίωσαν τις όποιες προσδοκίες.

Ο στόχος του Κουκοδήμου είναι ένας. Να «καθαρίσει» τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή! Απ’ ότι φαίνεται θα το κάνει, γιατί ξέρει πολύ καλά να πετυχαίνει τους στόχους που βάζει ο Κώστας Κουκοδήμος. 19 χρόνια στο κουρμπέτι, ενεργός πολιτικός της πρώτης γραμμής, το αποδεικνύουν περίτρανα!

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν, αυτό το rotation που έρχεται, και που είναι το τελευταίο αυτής της θητείας, είναι σημαντικό, και για όσους ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα της Κατερίνης, επομένως θα το «διαβάσουν» με την ανάλογη σοβαρότητα και θα καταλάβουν πολλά!

Βέβαια ο ίδιος ο Κουκοδήμος, κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά, και από το στενό του περιβάλλον λένε ότι θα παραμένει σφίγγα μέχρι την τελευταία ημέρα.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα των τριών ετών διοίκησης ωστόσο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ΔΕΝ θ’ αλλάξει όλο το σημερινό σχήμα της διοίκησης που έχει. Κάποιοι σύμβουλοι, πρόεδροι και Αντιδήμαρχοι που είναι αποτελεσματικοί στο πόστο που υπηρετούν, ενδεχομένως να παραμείνουν, και κάποιοι άλλοι ν’ αλλάξουν. Φυσικά θα υπάρξουν και αυτοί που θα πάνε για ξεκούραση προκειμένου να προετοιμαστούν για τον επόμενο προεκλογικό τους αγώνα.

Βλέπετε τώρα πια, μετά από τρία χρόνια διοίκησης, ο Κουκοδήμος τους έχει πλέον όλους «διαβασμένους». Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι μπορούν ν’ αποδώσουν καλύτερα και σε ποιο πόστο. Δεν είναι όπως στην αρχή της θητείας του.

Με κύριο γνώμονα και στόχο την ανάπτυξη και το μέλλον της Κατερίνης ο Κουκοδήμος, θα τοποθετήσει τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες, θέσεις, αλλά και θα δώσει ώθηση σ’ αυτούς που θα θέλει κοντά του στην επόμενη θητεία να συνεργαστεί για να πετύχει αυτόν τον στόχο του.

Εμείς βέβαια, εδώ στην Kapa News, θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ αυτές τις 25 μέρες που μένουν, και ότι νεότερο μαθαίνουμε θα σας το δίνουμε, όπως άλλωστε κάνουμε με συνέπεια τα τελευταία χρόνια… Μείνετε συντονισμένοι!


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει με τον Άρη Αγγέλου; Γιατί «τα πήρε»; Τι ετοιμάζει για την Βόρεια Πιερία;

Τα ξακουστά κεράσια του Κολινδρού – Όλη η αλήθεια για τις φετινές τιμές τους

Χρήστος Κομπατσιάρης: “ Ευτυχώς που υπάρχει και η Μαυρίδου και βλέπουμε κανένα έργο εδώ στην Βόρεια Πιερία...”

Φωτορεπορτάζ απο τις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια