Στις 5 Αυγούστου και ώρα 15.00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, η Μίτκοβα Νικολίνα, 12 ετών, βουλγαρικής καταγωγής.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μίτκοβα Νικολίνας, το ίδιο βράδυ και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.
Η Μίτκοβα Νικολίνα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, με ύψος 1.65 και 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα κοντομάνικη, μαύρο τζιν παντελόνι και κρατούσε μαύρη τσάντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει σημάδι παλαιού τραύματος στο μέτωπο.
Οπιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!