HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΑΝΔΗΜΙΑ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...


Ανάλυση του συμπολίτη μας Ιατρού - Παιδιάτρου κ. Απόστολου Ζέρβα για το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού και των εμβολίων:

• Η λεγόμενη πανδημία από τον κορoνοϊό είναι πλέον σίγουρο ότι ήταν μεθοδευμένη-προσχεδιασμένη και προκλήθηκε από ένα ιό, προϊόν εργαστηρίου Βιολογικού πολέμου.

• Προκάλεσε πανικό και η εν συνεχεία κυκλοφορία των νέου τύπου εμβολίων mRNA, τα οποία δημιουργήθηκαν στο Εργαστήριο BioNTech του Τούρκου Μικροβιολόγου Sahin, έγιναν αφορμή πρόκλησης χάους και αιτία ανάδυσης complex (ψυχικών συμπλεγμάτων κατωτερότητας), παραληρηματικών καταστάσεων μεγαλείου και μαζικής εξαπάτησης του φοβισμένου και πανικόβλητου πληθυσμού.

• Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν τα παρακάτω φαινόμενα:

1. "Ειδικοί Επιστήμονες" απόφοιτοι διαφόρων Πανεπιστημιακών σχολών (όχι Ιατροί), οι οποίοι κάνοντας πράξη τα παιδικά τους απωθημένα, αποφάσισαν να πάρουν την Ιατρική στα χέρια τους λέγοντας επικίνδυνες θεωρίες στα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

• Θα πρέπει να υπάρχει διάκρισις, δηλαδή να μην λησμονούμε ότι μόνον οι κλινικοί Ιατροί αντιμετωπίζουν τους ασθενείς, διότι μόνον αυτοί έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία ώστε να εξετάζουν - χορηγούν φαρμακευτική αγωγή - χειρουργούν - διασωληνώνουν και να αναλαμβάνουν την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

• Επομένως η άποψη Εργαστηριακών Ιατρών ή επιστημόνων άλλων Σχολών (Βιολόγοι - Βιοχημικοί - Χημικοί - ειδικοί Περιβαλλοντικής Μηχανικής - Φαρμακολόγοι - Διατροφολόγοι - απόφοιτοι του ΜΙΤ - στελέχη της NASA κ.α.) δεν έχει βαρύνουσα σημασία.

• Απλά το όνειρο της κάθε μητέρας να δει τον υιό της Ιατρό (ο οποίος όμως δεν κατάφερε όμως να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή) γίνεται πραγματικότητα.

2. Δημοσιογράφοι που ούτε οι γείτονες δεν γνώριζαν και δεν μπορούν να αρθρώσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση στα Ελληνικά, έγιναν εν μια νυκτί, ειδικοί Λοιμωξιολόγοι και είναι εκείνοι που ενημερώνουν και χειραγωγούν τους αδαείς μέσω των συστημικών ΜΜΕ.

3. Επιτήδειοι Δικηγόροι οι οποίοι αντελήφθησαν ότι θα πλουτίσουν εύκολα, έπεισαν αδικημένους πολίτες (Υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας - ΕΜΑΚ) να υποβάλλουν προσφυγές με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται σε Δικαστικές αναμετρήσεις που ήταν χαμένες εκ των προτέρων.

• Εξαιρούνται οι έντιμοι Νομικοί που εργάστηκαν με σοβαρότητα - υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, οι οποίοι έχουν ήδη αποτελέσματα στον αγώνα τους εναντίον των Πολιτικών απατεώνων.

4. Ιατροί τηλεαστέρες, οι οποίοι εμφανίζονται καθημερινά στις τηλεοπτικές εκπομπές (αλήθεια πότε εργάζονται στα Δημόσια Νοσοκομεία όπου είναι διορισμένοι;) προβαίνοντας συνεχώς σε αντιφατικές δηλώσεις.

5. Μεγαλομανείς, οι οποίοι έχουν υπερβολική ιδέα για τον εαυτό τους και ευρισκόμενοι σε παραλήρημα, ιδρύουν Πολιτικά Κόμματα πιστεύοντας ότι θα είναι οι Σωτήρες της Πατρίδος.

-----------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια