HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: «ΣΗΨΗ (όχι ΣΥΨΗ) - ΔΥΣΩΔΙΑ...»


Ανάρτηση του συμπολίτη μας Ιατρού-Παιδιάτρου κ. Απόστολου Ζέρβα για το θέμα των φοιτητών (κυρίως της Ιατρικής) που η επιλογή τους να μην εμβολιαστούν αποτέλεσε αντικείμενο διωγμών και τροχοπέδη των σπουδών τους.

* Η ανάρτηση του κ. Απόστολου Ζέρβα έγινε τον Αύγουστο του 2021, λίγο πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Η απίστευτη ταλαιπωρία των φοιτητών-τριων λόγω των εξωφρενικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, έλαβε χώρα όλη την προηγούμενη χρονιά, με τους φοιτητές-τριες να στοιβάζονται σε ουρές προκειμένου να "ελεγχθούν" -πολλές φορές από... ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης (security)- για να εισέλθουν στις σχολές τους. 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων των φοιτητών-τριων που για λίγα λεπτά της ώρας που είχε λήξει το ράπιντ τεστ τους, εκ διώχνονταν από την είσοδο των σχολών τους ώστε να κάνουν νέο τεστ! Χώρια την τεράστια οικονομική επιβάρυνση τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους από τα δύο ράπιντ τεστ που υποχρεώνονταν να κάνουν την εβδομάδα. 

Στις σχολές της Ιατρικής η κατάσταση σαφώς ήταν χειρότερη και η ταλαιπωρία των φοιτητών-τριών μεγαλύτερη. Η κρίση όμως δημιούργησε και ήρωες, και κάποιοι από αυτούς είναι οι φοιτητές και φοιτήτριες μας που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα τους να μην προβούν σε υποχρεωτική ιατρική πράξη στο σώμα τους, όπως και το δικαίωμα στην ελευθερία.

Παρόλα τα εμπόδια που η κυβέρνηση μαζί με τους "ειδικούς" της, έβαλε στον δρόμο των παιδιών μας για την μάθηση, την εκπαίδευση και την επαγγελματική-κοινωνική τους καταξίωση, τα παιδιά αυτά βγήκαν νικητές, δεν υπέκυψαν σε προσβολές, εκβιασμούς και διωγμούς!

----------------------

➤ Τι έλεγε το 2021 ο κ. Απόστολος Ζέρβας:


«ΣΗΨΗ (όχι ΣΥΨΗ) - ΔΥΣΩΔΙΑ...

«Οι νοσηροί εγκέφαλοι ή άλλως τα σατανικά μυαλά που καθοδηγούνται από το γνωστό κέντρο αποφάσεων στην Νέα Υόρκη, εκτίθενται καθημερινώς και αποδεικνύουν ότι το σχέδιο που εξυφαίνετο επί πολλά έτη στα σκοτεινά γραφεία των διεθνιστών, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο έγγραφο που παραθέτω και είναι Δημόσιο, καθώς προέρχεται από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών (ημερομηνία 19 Αυγούστου 2021) φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με μεγαλύτερη σφοδρότητα τους διωγμούς των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν και αφορά φοιτητές Ιατρικής, των οποίων καταστρέφεται η σταδιοδρομία και γενικά η προσωπική τους ζωή.






Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εφαρμόζει κατά γράμμα τις επιταγές του Great Reset (Μεγάλη Επανεκκίνηση) και δεν υπάρχει έλεος για κανένα, ο οποίος δεν θέλει να συμμορφωθεί.»


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια