Μια καταδίωξη σαν… κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5.9.2022) στη Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε από τις Σέρρες και έφτασε μέχρι τη Σταυρούπολη.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 18:00, όταν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Σερρών έκαναν σήμα σε όχημα για να σταματήσει για έλεγχο, το οποίο είχε βουλγάρικες πινακίδες, σύμφωνα με το voria.gr. Τότε, ξεκίνησε η καταδίωξη, όταν το όχημα δεν υπάκουσε στο σήμα των Αρχών και έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Όταν επιχείρησαν να πλησιάσουν οι αστυνομικοί, ο οδηγός επιτάχυνε, χτύπησε την μία μηχανή, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς και κατάφερε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, όπου το όχημα έσπασε μπάρες από διόδια.
Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός και ένας επιβάτης οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, προκειμένου να συνεχιστεί η αστυνομική έρευνα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!