HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O κ. Φώτης Δρούγκας είναι και επίσημα ο νέος Αντιπρόεδρος του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης – Το ΦΕΚ και η απόφαση του Υπουργού Υγείας


Από τις 10 Οκτωβρίου, όπου και δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με αριθμό 4621, είναι πλέον ο κ. Φώτης Δρούγκας και επίσημα ο νέος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης για τα επόμενα 2 χρόνια, με αναπληρώτρια στη θέση του την κ. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε ότι ήδη ο κ. Δρούγκας προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα την θητεία του.

Η απόφαση του Υπουργού Υγείας και το ΦΕΚ:

 







Ποιος είναι ο Φώτης Δρούγκας;

Γενημμένος στην Κατερίνη το 1965, όπου και κατοικεί με την οικογένειά του μέχρι σήμερα. Η καταγωγή του είναι απ’ το Ελατοχώρι Πιερίας,  όπου βρίσκεται και το πατρικό του, ωστόσο διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο.

Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή πριν από 20 χρόνια, όταν το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του τότε Δήμου Πιερίων Ν. Πιερίας, και από τότε η προσφορά του στα κοινά δεν σταμάτησε μέχρι σήμερα!

Υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από πολλές θέσεις ευθύνης ως ακούραστος εργάτης, με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη του για τον τόπο και τους συμπολίτες του. Ο Φώτης Δρούγκας είναι μια προσωπικότητα που έχει φανατικούς φίλους σε κάθε κοινωνική ομάδα, αφού και ο ίδιος ως επιτυχημένος ελεύθερος επιχειρηματίας γνωρίζει καλά τα προβλήματα της καθημερινότητας και προσπαθεί να δίνει ΠΑΝΤΑ λύσεις σ’ αυτά.

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έχουν να κάνουν μ’ έναν απλό, προσιτό, χαμογελαστό και ευγενικό άνθρωπο, χωρίς έπαρση και αλαζονεία. Το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς σχεδόν όλο το 24ωρο και εκείνος είναι πάντα εκεί να το απαντήσει και να σου δώσει την λύση που χρειάζεσαι. Οι φίλοι του μιλάνε για έναν δοτικό άνθρωπο.

Σήμερα ο Φώτης ο Δρούγκας είναι εκλεγμένος δημοτικό σύμβουλος, και μάλιστα πρώτος σε ψήφους, στο Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης, με τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση», εκλεγμένος  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης από την Αντιπολίτευση.

Βέβαια εκτός από την πολιτική του πορεία, ο Φώτης Δρούγκας συμμετείχε παράλληλα και σε συμβούλια διάφορων Συλλόγων Πολιτιστικών και όχι μόνο της Πιερίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελατοχωριτών Πιερίας, στον οποίο έχει ενεργή δραστηριότητα από το έτος 1994 μέχρι σήμερα.

Η Kapa News εύχεται στο νέο Αντιπρόεδρο του Γ. Νοσκομείου Κατερίνης κ. Φώτη Δρούγκα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει!

 

Δείτε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια