HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άγρια επεισόδια μετά από τροχαίο - Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο


Ξύλο με πέτρες, κοντάρια και αλυσίδες σε λεωφόρο των Ιωαννίνων. Δεκάδες περιπολικά στο σημείο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαχειριστούν το επεισόδιο μετά από δύο ώρες.

Βίαιη συμπλοκή με πέτρες, κοντάρια και αλυσίδες μεταξύ περίπου 15 ατόμων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (27/11) στη λεωφόρο Γράμμου, στα Ιωάννινα, μετά από τροχαίο.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 23:00 δύο οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα. Χρειάστηκε να περάσουν ελάχιστα λεπτά ώστε στο σημείο να φτάσουν Ρομά και η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Δεκάδες περιπολικά της ασφάλειας, της άμεσης δράσης, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ΜΑΤ, έφτασαν στο σημείο, ενώ δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο ΠΠΓΝ Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαχειριστούν το επεισόδιο μετά από δύο ώρες. Έγιναν προσαγωγές ατόμων στην Α/Δ Ιωαννίνων, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Γράμμου και το επεισόδιο έληξε.

Από τους τραυματίες, οι δύο έχουν παραμείνει για νοσηλεία, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας για τα αίτια της συμπλοκής είναι σε εξέλιξη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια