HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κιβωτός του Κόσμου: Παίρνει πίσω τις ενισχύσεις το υπουργείο Οικονομικών - Η ανακοίνωση Σταϊκούρα


Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου είναι σοκαριστικές και ανακοίνωσε ότι παίρνει πίσω τις οικονομικές ενισχύσεις.

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αφού αναφέρθηκε στις σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών που αφορούν τη δομή φιλοξενίας «Κιβωτός του Κόσμου», αποκάλυψε πως με απόφαση του ιδίου απέσυρε την όποια οικονομική ενίσχυση είχε παρέξει το υπουργείο Οικονομικών στη δομή.

«Μέχρι να τελεσιδικήσει γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά, αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι» διευκρίνισε ο υπουργός.

Συνεχείς οι καταγγελίες - «Έμπαιναν τιμωρίες, είχα περάσει τρεις μήνες στο δωμάτιό μου»

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, καθώς όλο και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο «φως». Μία 20χρονη πρώην φιλοξενούμενη μιλά για «απομόνωση παιδιών χωρίς νερό και φως».

Ειδικότερα, η καταγγελία του 19χρονου που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης όσο διέμενε στην «Κιβωτό», άρχισε να ξετυλίγει το «κουβάρι» της υπόθεσης. Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία πρώην φιλοξενούμενης σε δομή της περιφέρειας.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια