HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Δήμος Πρότυπο" θα ονομάζεται ο συνδυασμός του Γιάννη Ντούμου - Φωτορεπορτάζ απο την σημερινή παρουσίαση του συνδυασμού του


Την παρουσίαση του συνδυασμού του, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει και προγραμματίσει για σήμερα έκανε ο κ. Γιάννης Ντούμος στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου "Εκάβη" το πρωί γύρω στις 11:30.
Ο κ. Ντούμος πλέον και επίσημα διεκδικεί τον Δήμο Κατερίνης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Παρά τη βροχή και τις γενικά άσχημες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Τόσο μέσα στην αίθουσα, όσο και έξω απ' αυτήν ήταν πολύ ο κόσμος που εμφανίστηκε για να δει και ν' ακούσει τον κ. Ντούμο.

Απο το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση της σημερινής εκδήλωσης:











































































































































































Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!