HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κωνσταντινούπολη: “Το παιδί μου είδε ανθρώπους διαμελισμένους” λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε


Συγκλονίζουν οι εικόνες και οι περιγραφές από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη με οχτώ νεκρούς, ενώ μια Ελληνίδα τουρίστρια είναι ανάμεσα στους 81 τραυματίες.

Ευτυχώς η νεαρή τουρίστρια έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της, με την μητέρα της να μιλάει στο “Live News” και να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της φονικής έκρηξης.

«Το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί», τόνισε η μητέρα της νεαρής τουρίστριας.

«Είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Είναι σοκαρισμένη. Μου είπε μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα. Κοίταζε το κεφάλι να μην έχει χτυπήσει και είδε το πόδι της ανέβλυζε αίμα και πύον. Έχασε πάρα πολύ αίμα. Είναι πάρα πολλά τα άτομα που τραυματίστηκαν», ανέφερε τέλος η ίδια χαρακτηριστικά.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια