HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"


Η σύλληψη της Ευρωβουλευτού κ. Εύας Καϊλή μετά από επισταμένη έρευνα και παρακολούθηση από τις Βελγικές αρχές δικαιώνει την άποψη μας ότι τα πολιτικά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα ( ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) είναι διεφθαρμένα ..

Η 44χρονη Ευρωβουλευτής κ. Καϊλή και ο Ιταλός σύζυγος της συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην οικία τους όπου ευρέθησαν μεγάλα χρηματικά ποσά και επομένως δεν καλύπτεται από ασυλία ..

Το γεγονός αυτό αποτελεί όνειδος για την Ελλάδα και προδοσία των πολιτών οι οποίοι την ψήφισαν ..

Η υπόθεση αφορά χρηματισμό από το Κατάρ προκειμένου να προωθήσει επενδύσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και για την άρση της visa Schengen ..

Εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ , όμως το τελευταίο διάστημα είχε στενές επαφές με το Μαξίμου αναμένοντας την ενσωμάτωση της στην ΝΔ στα πλαίσια της διεύρυνσης προς τα αριστερά ..

Αντέδρασε σθεναρά και άσκησε βέτο στην αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ( PEGA ) για την έρευνα των σκανδάλου των υποκλοπών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ..

Η πολιτική πορεία της άρχισε από την τηλεόραση ως τηλεπαρουσιάστρια στο MEGA και λόγω των σχέσεων με αρκετούς πολιτικούς του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ ( ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπήρξε ο μέντορας της ) κατόρθωσε να εκλεγεί Βουλευτής ( 2007 -2009 ) και Ευρωβουλευτής το 2014 και το 2019.


---------------------------------------------

Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος , πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ , διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη ( 1991 - 1997 ) και σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή ( 2004 - 2009 ) , είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου ..

Διαβάστε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια