HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Εισαγγελέας Κατερίνης πότε θα ασκήσει διώξεις για θανάτους στο Νοσοκομείο, δήθεν από covid, το 2020; ;


Από το Χρονολόγιο (facebook) του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα. ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ( COVID )

• Με μάτια δακρύβρεχτα γράφω την ανάρτηση αυτή ως φόρο τιμής στον κεκοιμημένο Αντώνη , ο οποίος ήταν για εμένα πατέρας και διδάσκαλος στην ζωή μου .. 

• Ασθένησε στις 21 Νοεμβρίου 2020 ( εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ) και φυσικά έτρεξα για να τον εξετάσω καθώς είχε μόνον υψηλό πυρετό ( 39 ) δίχως κλινικά ευρήματα ..

Επειδή ήταν σε ληθαργική κατάσταση και δεν προσελάμβανε υγρά διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης την 1η Δεκεμβρίου , μάλιστα στην μονάδα COVID , όπου υπεύθυνος Ιατρός ήταν συνάδελφος Χειρουργός .. 

• Απεβίωσε στις 17 Δεκεμβρίου 2020 σε ηλικία 83 ετών με διάγνωση : Αναπνευστική ανεπάρκεια - Πνευμονία ( Covid 19 )

• Ο συνάδελφος ο οποίος υπογράφει 

το Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου ονομάζεται Δημήτριος , όχι Αντώνιος όπως αναγράφεται , άρα πρόκειται για πλαστογραφία Δημοσίου εγγράφου .. 

• Το αποτέλεσμα για αντισώματα έναντι του κορωνοϊού είναι θετικό ( 3,48 με βάση το 1,0 ) και έγινε στις 30 Νοεμβρίου ..

• Αγαπητοί συνάδελφοι Ιατροί του Νοσοκομείου Κατερίνης η αιτία θανάτου του πολυαγαπημένου μου Αντώνη ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη Ενδονοσοκομειακή Λοίμωξη ..

• Η Ιατρική είναι η ανώτερα των Επιστημών και οι λειτουργοί της οφείλουν να έχουν υψηλό επίπεδο γνώσεων - κριτική σκέψη και σοβαρότητα κατά την  αντιμετώπιση των καταστάσεων και τέλος να αναζητούν τα αποδεικτικά στοιχεία ( εργαστηριακές εξετάσεις ) ..

• Με αφορμή την θλιβερή προσωπική περιπέτεια θα αναφερθώ και σε ένα ακόμη περιστατικό θανάτου , στο οποίο αιτία θανάτου θεωρείται ο κορωνοϊός , όμως η νεκροτομή έδειξε τρώση της τραχείας κατά την διασωλήνωση ..😢

• Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα Κατερίνης θεωρώ ότι πρέπει κάποτε να ασκήσετε αυτεπάγγελτη έρευνα για τους εκατοντάδες θανάτους που έχουν συμβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ( μέχρις σήμερα άνω των 700 ) καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πολλών συγγενών για θανάτους προσφιλών προσώπων που φέρουν ως αιτία την λοίμωξη από κορωνοϊό ..





--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια