HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: «ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ»


Επίκαιρος και εύστοχος στους πολιτικούς του σχολιασμούς ο Παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας , υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του κόμματος " ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ " με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ( Facebook) σχολιάζει την χθεσινή δεξίωση προς τιμήν του Βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην χώρα μας , γεγονός που προκάλεσε σάλο στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς κύκλους της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Απόστολος Ζέρβας:

«Κατά την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, επετράπη η είσοδος σε εκκεντρικό επιχειρηματία ( ιδιοκτήτης της Coco -Mat ) , ο οποίος φορούσε σανδάλια και υποκάμισο , ενώ η πρόσκληση όριζε επίσημη ενδυμασία ..

Στα σκαλοπάτια των Ανακτόρων ήταν οικοδεσπότης ο Παύλος Κοτσώνης , σύντροφος της Προέδρου , δίχως να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο .. 





--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:


Απόστολος Ζέρβας: "ΠΑΡΑΚΜΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΣΗΨΗ - ΔΥΣΩΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ"





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια