HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΠΑΡΑΚΜΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΣΗΨΗ - ΔΥΣΩΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ"


Η ΝΔ του Μητσοτάκη διανύει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας :

1. Ο βουλευτής Γρεβενών , δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης , αρπάζει τις οικίες δανειοληπτών και διακινεί μαύρο χρήμα ..

Δηλώνει ότι αγόρασε με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ληξιπρόθεσμα δάνεια οφειλετών ..

Έδινε συνεντεύξεις στην σύζυγο του Βίκυ Παπαλουκά και ελάμβανε χρήματα από την περίφημη λίστα Πέτσα , ο οποίος είναι κουμπάρος του ..

Ομολογεί ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γνώριζε την δραστηριότητα του , διότι ήταν επικεφαλής δικηγορικού ομίλου για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων ..

Είχε ιδρύσει off shore Εταιρεία στην Κύπρο , πράξη που απαγορεύεται για βουλευτές εν ενεργεία και δηλώνει άγνοια νόμου όντας Δικηγόρος ..

2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δια στόματος του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου αποκαλύπτει ότι γνώριζε τις δραστηριότητες του και ότι είχαν γίνει συστάσεις για διακοπή αυτών ..

3. Ο Μανώλης Σκούφαλης , παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ , καταγγέλει ότι τον Ιούνιο 2013 ο Πάτσης ως Πρόεδρος της ομάδος , τον απείλησε με όπλο όταν ζήτησε τα χρήματα που είχε να λαμβάνει λόγω συμβολαίου ..

4. Ο βουλευτής Μαγνησίας , Γενικός Χειρουργός Κώστας Μαραβέγιας , έλαβε επιχορήγηση μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου καθώς και δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς , συνολικής αξίας 11 εκατομμυρίων Ευρώ ..

5. Ο φίλος του Πρωθυπουργού από το Κολλέγιο Αθηνών και πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης , καταδικάστηκε στην Μολδαβία για παιδοφιλία ..

6. Ο εξ Ιωαννίνων Πέτρος Λεύκοβιτς , υποψήφιος Ευρωβουλευτής το 2014 με το κόμμα ΓΕΦΥΡΕΣ των Σκυλακάκη - Τζήμερου , καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό του μόλις 11 ετών παιδιού του , όμως κυκλοφορεί ελεύθερος , όπως και ο Λιγνάδης ..


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια