HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"


Ο απερχόμενος σε περίπου 7 μήνες Πρωθυπουργός της Ελλάδος δηλώνει διαρκώς ότι η Πατρίδα μας είναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας .

Ως απλός πολίτης θα ήθελα να απευθύνω τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Είναι σωστή η Πολιτική σας όταν η Πατρίδα μας εξαρτάται ενεργειακά πλήρως από την Τουρκία , γεγονός που διεμήνυσε ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Erdogan ( φυσικό αέριο μόνον μέσω Τurk stream ) ?

2. Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δένδια στο Kiev , ενώ η σύρραξη ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναγκάστηκε μάλιστα να προσφύγει σε καταφύγιο , διότι ήχησαν οι σειρήνες ?

3. Είναι σωστή η Οικονομική Πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη , ειδικά μετά την επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να διαμορφώνεται στο 12,1 % κατά τον Σεπτέμβριο , ενώ τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους ήταν μόλις 1,9 % ?


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια