HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ"


Ο έμπειρος Βουλευτής της ΝΔ και πρώην δημοσιογραφος κ. Ιωάννης Λοβέρδος , δήλωσε ότι στις επερχόμενες εκλογές με την απλή αναλογική , η κυβερνώσα παράταξη θα έχει 85 - 90 βουλευτές ..

Είναι άδικο καθώς πολλοί Υπουργοί , κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί , έχουν αρχίσει προεκλογικές εκστρατείες προβάλλοντας το Κυβερνητικό τους έργο , γεγονός το οποίο θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που μπορεί να βλάψουν σοβαρά την παράταξη ..



ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 

Ακόμη και στην μεθεπόμενη εκλογική αναμέτρηση , η σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της ΝΔ θα είναι τελείως διαφορετική , διότι απλά δεν θα είναι πρώτο κόμμα ..

Θεωρώ ότι θα πρέπει να ελεγχθούν οι Εταιρείες δημοσκοπήσεων , καθώς επηρεάζουν τους ψηφοφόρους δίνοντας στην ΝΔ ποσοστό κοντά στο 35 % , ενώ ο βουλευτής υπολογίζει ότι θα κυμαίνεται περί το 26 - 29 % ..


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια