HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άπόστολος Ζέρβας: "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΠΛΑΤΩΝ)"


Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα ότι τα θαλάσσια ύδατα της Ελλάδος είναι και θα παραμείνουν απόρθητα και η Ιστορία διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται ..

Οι Τούρκοι από τον Ιανουάριο μέχρις τον Αύγουστο του 2022 έχουν παραβιάσει τα εναέρια σύνορα της χώρας 5.858 φορές και έχουν κάνει 156 πτήσεις πάνω από Ελληνικό έδαφος όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, ενώ αναφέρονται 964 παραβιάσεις των θαλασσίων συνόρων ..

Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της λεγόμενης Πολιτικής Ορθότητος  και της Σωστής πλευράς στην Ιστορία , καθώς αρκεί μια ανακοίνωση ότι θα είσαι νικητής , οπότε μπορείς να πανηγυρίσεις εκ των προτέρων ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ..

Θεωρώ υποχρέωση να υπενθυμίσω στους συμπατριώτες μου τις επιτυχίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη:

1.  Εξορθολογισμός της ΔΕΗ ( 2019 ) , ο οποίος θα επέφερε μείωση στην τιμή  της κιλοβατώρας ( KWH ) ..

2. Δήλωση για επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας από τον κορωνοϊό ( Μάιος 2020 ) και σωτηρίας χιλιάδων ανθρωπίνων ζωών με τον εγκλεισμό ( lockdown ) ..

3. Βελτίωση της Εθνικής Οικονομίας και την επερχόμενη Ανάπτυξη κατά το θέρος του 2020 .. 

4. Έξοδο από τα Μνημόνια και την επιτήρηση με το Δημόσιο Χρέος στα 400 δις Ευρώ ( πάνω από 200% του ΑΕΠ ) ..

5. Αποτελεσματικότητα του mRNA εμβολίου , το οποίο δια Νόμου έγινε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ , διότι θα αποτελούσε ασπίδα προστασίας και θα μας έδινε την ζωή μας πίσω ..

--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια