HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2021"


Την δική του απάντηση στις φημολογίες της μείωσης των εδρών στην Πιερία δίνει ο υποψήφιος βουλευτής της «¨Ελληνικής Λύσης» της Πιερίας κ. Απόστολος Ζέρβας με άρθρο του που δημοσιεύει στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Ζέρβας:

"Ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδος είναι 10.432.481 κάτοικοι ..

Ανά 30.000 ανθρώπους αναλογεί μία Βουλευτική έδρα ..

Εάν στις επερχόμενες εκλογές γίνει ανακατανομή των εδρών σύμφωνα με την τελευταία απογραφή , τότε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα απωλέσει αρκετές έδρες στην Περιφέρεια , οι οποίες προστίθενται στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα ( Αθήνα - Θεσσαλονίκη ) όπου οι σοσιαλιστές και οι αριστεροί έχουν σημαντικά υψηλότερο ποσοστό ..

Η απώλεια μίας έδρας σε αρκετούς τετραεδρικούς Νομούς όπου η ΝΔ μέχρις σήμερα εκλέγει 3 βουλευτές , σημαίνει ότι θα εκλέγεται μόνον ένας βουλευτής της παράταξης ..

Όσον αφορά την Πιερία , κατά την ταπεινή μου άποψη , θεωρώ ότι θα παραμείνει τετραεδρική , διότι υπολείπεται μόλις 500 κατοίκων για να συμπληρώσει τις 120.000 ανθρώπινες ζωές ( κάτω του ορίου του στατιστικού λάθους ) .."


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:


Απόστολος Ζέρβας: "ΠΑΡΑΚΜΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΣΗΨΗ - ΔΥΣΩΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ"






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια