HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ και ΕΥΘΙΞΙΑ"


Όταν στην πολιτική ζωή της χώρας υπήρχε ήθος και ευθιξία , εάν οι δημοσιογράφοι αποκάλυπταν ότι κάποιος Βουλευτής είχε διαπράξει αδίκημα ή είχε προβεί σε πράξεις ασυμβίβαστες προς το αξίωμα του , τότε δεν περίμενε να διαγραφεί από το Κόμμα του , αλλά έσπευδε να παραιτηθεί και να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου ..

Σε περίπτωση που κάποιος δεν είχε την ευθιξία , γνώριζε ότι δεν θα  υπήρχε χώρος για αυτόν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου καθώς η αντιμετώπιση θα ήταν ως ξένου σώματος ..

Σήμερα βιώνουμε ημέρες παρακμής σε όλα τα επίπεδα και βλέπουμε με θλίψη και αγανάκτηση τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση να αρνείται την παραίτηση και ως τηλεοπτικός αστέρας να περιοδεύει προκλητικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .. 

Ο Πάτσης υπήρξε στα νιάτα του στέλεχος της ΠΑΣΠ ( νεολαία ΠΑΣΟΚ ) και είναι πλέον αντιληπτό ότι ο πασοκισμός εμόλυνε την ΝΔ του Μητσοτάκη , καθώς πληθώρα σοσιαλιστών και αριστερών ( Μενδώνη - Χρυσοχοΐδης - Πιερρακάκης - Θεοχάρης - Αμυράς - Γεραπετρίτης - Θεοδωρικάκος και πολλοί άλλοι ) αποστασιοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ όταν έπαυσε να είναι κόμμα εξουσίας και έσπευσαν να μεταγραφούν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Μητσοτάκη ..

Είναι προφανές ότι αυτά τα πολιτικά στελέχη συμπεριλαμβανομένου του Ανδρέα Πάτση , είχαν γαλουχηθεί με σκοπό να ασκούν εξουσία και όχι να υπηρετούν την Πατρίδα , σύμφωνα με την ιδεολογία τους και τις πολιτικές πρακτικές ..




--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:

Απόστολος Ζέρβας: "ΠΑΡΑΚΜΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΣΗΨΗ - ΔΥΣΩΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ"








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια