HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ"


Ο Dr. Ryan Cole , διάσημος παθολόγος από το Idaho των ΗΠΑ , προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στην αύξηση των καρκίνων και στην αναστολή της ικανότητας του DNA για άμεση αυτοεπιδιόρθωση ..

Η ακίδα που χρησιμοποιείται ως αντιγόνο είναι μια τοξική πρωτεΐνη που παράγεται διαρκώς από τα κύτταρα των εμβολιασθέντων και κυκλοφορεί στο αίμα τους με αποτέλεσμα να κατευθύνεται σε όλους τους ιστούς και τα όργανα ..

Συνεπώς δεν έχει σημασία εάν το λεγόμενο εμβόλιο είναι Johnson and Johnson - AstraZeneca - Moderna ή Pfizer ..

Η πρωτεΐνη ( ακίδα ) προσδένεται σε μια οικογένεια ογκοκατασταλτικών γονιδίων ( p53 ) και στα γονίδια BRCA για τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών επάγοντας τις οδούς των νεοπλασιών , τα οποία παρουσιάζουν αύξηση σε ολόκληρο το φάσμα ..

Λεμφώματα - Λευχαιμίες - Κακοήθειες γεννητικών οργάνων και μαστού - Αιματολογικοί_καρκίνοι ( η ακίδα πάει και στον μυελό των οστών )

Το λιπιδικό νανοσωματίδιο μεταφέρει το mRNA , το οποίο επικολλάται κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και δίνει την πληροφορία στα ριβοσώματα για την παραγωγή της πρωτεΐνης της ακίδας μετατρέποντας αυτά σε εργοστάσιο παραγωγής ακίδων ..


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια