HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ" (Ανάρτηση άρθρου του κ. ΒΑΘΙΩΤΗ προ διετίας 2020)


Ένας προσεκτικός παρατηρητής της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 ωθείται σε αναπόφευκτους συσχετισμούς με την σημερινή πραγματικότητα και ταυτόχρονα " νέα κανονικότητα ".

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ( NHS ) της Βρετανίας κατέχει εξέχουσα θέση στην συνείδηση των Άγγλων , γιαυτό προβλήθηκε κατά την παρουσίαση του το ανάλογο μήνυμα : το Ίδρυμα που περισσότερο από το καθένα ενώνει το Έθνος μας ( the institution which more than any other unites our nation ) ..

Εν τούτοις μας αφήνει άναυδους ο τρόπος με τον οποίο επελέγη να προβληθεί το εμβληματικό για την Μεγάλη Βρετανία Εθνικό Σύστημα Υγείας : 

Αίφνης το Ολυμπιακό Στάδιο του London γεμίζει από κρεβάτια νοσoκομείου ( του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Great Ormond Street Hospital - Ιατρούς - νοσοκόμες και μικρά παιδιά .. 

Τις χαρές και τους χορούς διαδέχεται ο τρόμος καθώς ίπτανται απειλητικά δεκάδες φτερωτά πλάσματα πάνω από τα κεφάλια των παιδιών ..

Έτσι η Βρετανική παιδική λογοτεχνία που υποτίθεται ότι είχε την τιμητική της ( αποσπάσματα από παιδικά παραμύθια εκφωνούσε η κ. Rowling , συγγραφέας του Harry Potter ) , παρέδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους κακούς των ιστοριών , οι οποίοι ανέλαβαν να πανικοβάλουν τα παιδιά που όντας κλινήρη προσπαθούσαν να προστατευθούν από τους χειρότερους εφιάλτες τους ..

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι στα κρεβάτια των ασθενών τοποθετήθηκαν μικρά παιδιά τρομοκρατούμενα από φανταστικά τέρατα ..

Το στοιχείο που μας εμβάλλει σε μείζονα προβληματισμό είναι η παρουσία ενός θεόρατου τρομακτικού όντος που υποτίθεται ότι είναι ο μάγος Voldemort ..

Η μορφή του προσιδιάζει σε Διάβολο μαυροφορεμένο , ο οποίος κρατά ανά χείρας αντικείμενο που στα μάτια των καλόπιστων μοιάζει με μαγική ράβδο, για τους υπεραναλυτικούς κακόπιστους όμως το επίμαχο αντικείμενο δεν αποκλείεται να παραπέμπει σε σύριγγα συμβολίζουσα προεξαγγελτικώς τις εμβολιαστικές διαθέσεις επί εποχής κορωνοϊού ..

Το αφιέρωμα κλείνει με την προβολή ενός υπερφυσικού μωρού , το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αναφέρεται σε σχεδιασμό ελέγχου γεννήσεων ή δημιουργίας υπερανθρώπων με αξιοποίηση της γενετικής τεχνολογίας

Από τα ανωτέρω φαίνεται ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός μέλους των “ Ελληνικών HOAXES " που παραπλανητικά σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με εμβολιασμό ή θυσία στον Σατανά ..

Ελλιπές και παραπλανητικό είναι το συμπέρασμα του ιδίου ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι με το υπερμέγεθες ομοίωμα παιδιού - ασθενούς προαναγγέλλεται το 2012 η πανδημία του κορωνοϊού ( COVID ) ή ότι απεικονίζει θύμα παιδεραστίας ή χρήσης μάσκας ή ακόμη και σε ερμηνεία περί ελέγχου γεννήσεων ή δημιουργίας υπερανθρώπων ..

Τέλος δεν κάνει καμία αναφορά στο στιγμιότυπο που αντιστοιχεί στο λεπτό 46.01 , όπου Κινέζος Ιατρός θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προβαίνει στην κίνηση του αγκώνα που σήμερα τείνει να καθιερωθεί ως χαιρετισμός εις αντικατάστασιν της κανονικής χειραψίας , μέσω της οποίας μεταβιβαζόταν ενέργεια μεταξύ των ανθρώπων ..

Ουδεμία μνεία γίνεται και σε άλλο σημαντικό στοιχείο για τους γνώστες των αποκρυφιστικών συμβόλων : 

Το Ολυμπιακό Στάδιο φωταγωγείται από 14 πυραμιδοειδείς προβολείς , κατά μία διαδεδομένη εκδοχή η κορυφή της πυραμίδας συμβολίζει την ανώτερη τάξη ( elit ) , το μεσαίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει τα διάφορα κοινωνικά στρώματα , την κοινή μάζα που έχει κάποια επαφή με την ανώτερη τάξη και λογοδοτεί σε αυτήν , ενώ το τελευταίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει την κατώτερη τάξη που παρασιτεί εις βάρος των δύο αυτών τάξεων ..

Το συγκεκριμένο σύμβολο είναι τόσο διαδεδομένο που μπορεί να εντοπιστεί όχι μόνο στο Μουσείο George Washington ή στο Αμερικανικό δολάριο αλλά ακόμη και στο λογότυπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ..

Αυτήν την πυραμίδα βλέπαμε κάθε φορά που συμπληρώναμε την επαίσχυντη βεβαίωση μετακίνησης επί εποχής εγκλεισμού ( lockdown ) ..

Το επίμαχο αυτό αποκρυφιστικό σύμβολο  σχηματίζουν με τα χέρια τους πλήθος ξένων και ημεδαπών πολιτικών

Συνεχίστε τον ύπνο σας , διότι κάνει καλό στην επιδερμίδα σας ..


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια