HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Απόστολος Ζέρβας για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Με σημερινή του ανάρτηση ο πολιτευτής της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ" στην Πιερία κ. Απόστολος Ζέρβας σχολιάζει όπως μας έχει συνηθίσει με τον δικό του εύστοχο τρόπο την σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα μας καταθέτει την δική του ματιά.

Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Ζέρβας:

"Η γενιά του Πολυτεχνείου επαίρεται ότι έφερε την Δημοκρατία στην χώρα , απελευθερώνοντας τους Έλληνες από την δήθεν σκλαβιά της Δικτατορίας ..

Η αλήθεια όμως είναι ότι το μόνον που άλλαξε στις 17 Νοεμβρίου 1973 ήταν ο Δικτάτορας ( Ιωαννίδης στην θέση του Γεωργίου Παπαδόπουλου) .

Τα παιδιά της εξέγερσης , Δαμανάκη - Λαλιώτης - Παπουτσής - Τζουμάκας - Σκανδαλίδης - Ανδρουλάκης κ.α. εξαργύρωσαν με Υπουργικούς θώκους την ολιγοήμερη δραστηριότητα τους ως επαναστάτες , καθώς φοιτητές δεν διετέλεσαν, κατόρθωσαν να οδηγήσουν την Πατρίδα στην καταστροφή με την δημιουργία ενός κομματικού στρατού Δημοσίων υπαλλήλων , οι οποίοι ως μοναδικό προσόν είχαν την ταυτότητα μέλους του κινήματος ΠΑΣΟΚ , το οποίο δεν έγινε ποτέ κόμμα ..

Διέλυσαν την κοινωνική συνοχή , εισήγαγαν το life style , κατέλυσαν τον θεσμό της οικογένειας , απαξίωσαν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη και δημιούργησαν το δυσβάστακτο Δημόσιο Χρέος υπό την καθοδήγηση του καταστροφέα της χώρας , του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου .."


--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια