HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"


Οι προεκλογικές δηλώσεις ( 2019 ) του απερχομένου Πρωθυπουργού για επαναδιαπραγμάτευση - ακύρωση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών , έγιναν προφανώς στα πλαίσια υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων , κυρίως των υπερήφανων Μακεδόνων ..

Ο κ. Μητσοτάκης επέτρεψε να γίνει άλλο ένα Εθνικό και Πολιτιστικό έγκλημα στην ευαίσθητη περιοχή της Φλώρινας ( εκεί δρουν φιλοσκοπιανές οργανώσεις ) όπου ιδρύθηκε ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ , ενώ δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα , καθώς είναι Βουλγαρική διάλεκτος ..

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι οι ευχαριστίες του κ. Зоран Заев προς τον πρώην Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη , διότι έμπρακτα αποδεικνύουν την πίστη τους και την δέσμευση τους για οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας ( μόνον που αυτό αποτελεί μονομερή πράξη ) ..

--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια