HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Καταγγελία - παράπονο γονέα για τ’ Αστικά λεωφορεία της Κατερίνης. Ο οδηγός ανάγκασε μαθήτρια παρέλασης να κόψει εισιτήριο των 1,5€, ενώ η ίδια ειχε μαζί το πάσο της.


Το διαβάσαμε πριν λίγο στο facebook και προβληματιστήκαμε. Μια μητέρα αναφέρθηκε σ’ ένα δυσάρεστο συμβάν που βίωσε η κόρη της (μαθήτρια Γυμνασίου) η οποία συγκεκριμένα σήμερα συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση του σχολείου της.

Πιο αναλυτικά η μητέρα (κάτοικος Καλλιθέας), αναφέρει πως η κόρη της που είναι μαθήτρια του Γυμνασίου Περίστασης ,  σήμερα το πρωί χρειάστηκε να πάρει το λεωφορείο από το σπίτι της (στην Καλλιθέα) προκειμένου να μεταβεί στην Περίσταση και να λάβει μέρος στην προγραμματισμένη παρέλαση του σχολείου της, και ενώ είχε το μαθητικό πάσο μαζί της, ο οδηγός του λεωφορείου την ανάγκασε να κόψει εισιτήριο αξίας 1,5 €. Στην ίδια ανάρτηση η συγκεκριμένη μητέρα αφήνει να εννοηθεί ότι το ίδιο έγινε και με άλλους μαθητές, με αποτέλεσμα κάποια από τα παιδιά που δεν είχαν άλλα χρήματα μαζί τους για να κόψουν ξανά εισιτήριο, ν’ αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην επιστροφή τους.

Συνεχίζοντας η εν λόγω μητέρα αναρωτιέται «Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;». Κλείνοντας την ανάρτησή της αναφέρει: «Θέλω να καταγγείλω το συμβάν στην Αστική Συγκοινωνία Κατερίνης. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Το θεωρώ ανόητο να αναγκάζετε τα παιδιά μας να πληρώνουν για να πάνε στο σχολείο τους, με σκοπό να τιμήσουν την χώρα μας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας:


*To αστικό  λεωφορείο της φωτογραφίας είναι απο το αρχείο μας και ΔΕΝ είναι το αναφερόμενο στην παραπάνω είδηση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Απλα ντροπή στο προσωπικό και στους υπεύθυνους του αστικού κτελ Κατερίνης δυστυχώς αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια και κάνεις δεν ασχολείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!