HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανατροπή με το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος σκότωσε την 72χρονη μητέρα του - Τον αναζητούν οι Αρχές


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας μιας 72χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της κονιορτοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος του θύματος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ίδιας φύσεως προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε και η μητέρα του.

Νωρίτερα έγινε έφοδος στο σπίτι του δράστη που βρίσκεται στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Δεν ήταν κανείς εκεί, όμως βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. Ο 34χρονος είχε νοικιάσει το λευκό αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, ο 34χρονος έχει αφήσει σημείωμα στο σπίτι του όπου εξηγεί τους λόγους που σκότωσε τη μητέρα του, και μάλιστα ζητά συγγνώμη από όλους. Δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν, ενώ δεν αποκλείεται να έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας και ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πάντως, δεν πρόκειται για οικογένεια Ρομά, όπως είχε κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: "Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας). Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση".

Ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος του 34χρονου, μίλησε στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega για τον φερόμενο ως δράστη και είπε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη.

"Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για τη μητέρα του, μόνο πως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια", είπε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ένα από τα επικρατέστερα σενάρια ήταν η γυναίκα αυτή να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το σημείο αυτό είναι κέντρο της παραβατικότητας.

Η σορός της 72χρονης έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

Το λευκό όχημα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το ΙΧ εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε γι' αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.











Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια