HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δυνατή ανακοίνωση υποψήφιου σύμβουλου του Κομπατσιάρη στην Βόρεια Πιερία


Με μια δυνατή υποψηφιότητα ξεκίνησε την εβδομάδα ο Χρήστος Κομπατσιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, στέλνοντας μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ανακοίνωσε και επίσημα τον Στέλιο Χλεμέ, γιο του γνωστού Δημήτρη Χλεμέ, διευθυντή του 2ου Δημοτικού σχολείου Κολινδρού και πρώην υποψήφιου του Βαγγέλη Λαγδάρη. Για όσους γνωρίζουν καλά την ανθρωπογεωγραφία της Βόρειας Πιερίας, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ακόμη ένα δυνατό χαρτί του Χ. Κομπατσιάρη, που τον φέρνει πιο κοντά στη νίκη των αυτοδοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση:

"Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας τον συνδυασμό μας να μεγαλώνει και να δυναμώνει με την συμπόρευση νέων, άξιων και ικανών συμπολιτών μας που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν έντονη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά. 

Καλωσορίζω σήμερα τον κ. Στέλιος Χλεμές έναν νέο και ώριμο συμπολίτη μας που έχει όλα τα προσόντα που προαναφέρθηκαν για να συνεισφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Ο Στέλιος Χλεμές  ζει και εργάζεται στον Κολινδρό, ως Διευθυντής ιδιωτικής εκπαιδευτικής δομής (ΚΔΑΠ).  Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος φοιτητών/τριών.  Έχει παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια (νέων τεχνολογιών, ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικής ρομποτικής κ.ά.). Επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, σε αρκετά μαγαζιά του νομού Πιερίας και της Θεσσαλονίκης. Ο Στέλιος διακρίνεται για την ανιδιοτελή φιλοζωική του δράση και προσφορά. 

Το όραμα και οι ιδέες του, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το καλό του τόπου, Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Στέλιο σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα από καρδιάς."




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια