HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακυβέρνητο καράβι η κεντροαριστερά στην Κατερίνη – Ναυάγησε η επιχείρηση «Μαλτζάρης»


Σε αγώνα για δύο εξελίσσεται η διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης, μετα και την αποτυχία του εγχειρήματος ν’ αναλάβει την θέση (και το ψηφοδέλτιο) του παραιτηθέντος Νίκου Τσακιρίδη, ο Γιάννης Μαλτζάρης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τα βρήκε τελικά με τους υποψήφιους του Τσακιρίδη, αλλά και με τα δυνατά στελέχη της κεντροαριστεράς στην Πιερία, κι έτσι τελειώνει άδοξα το εγχείρημα αυτό.

Σε ότι αφορά τους συμβούλους που είχε μέχρι πρότινος ανακοινώσει ο απελθών Νίκος Τσακιρίδης, δεν θα μείνουν εντελώς «άστεγοι» τελικά. Κάποιοι από αυτούς ήδη ψάχνουν θέση στους δύο συνδυασμούς που απέμειναν, ενώ κάποιοι άλλοι θα μείνουν αμέτοχοι σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα γυρίσουν σπίτια τους με απλά λόγια.

Τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες, θα βλέπουμε σταδιακά ποιος μετακινείται και που.

Με αυτή την εξέλιξη γίνεται ολοκάθαρο ότι οι διεκδικητές είναι πλέον δύο (Κουκοδήμος & Ντούμος), και η πρώτη Κυριακή είναι αυτή που θα βγάλει τον επόμενο Δήμαρχο.

Ποιος θα είναι αυτός; Εδώ είμαστε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και να τις εκτιμούμε στο επόεμνο διάστημα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023.

Μείνετε συντονισμένοι…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια