«Άνω κάτω» έγινε το δημαρχείο της Ρόδου, όπου, από το πρωί της Πέμπτης (29/6), συγκεντρώθηκαν «ομπρελάδες» και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της ΕΤΑΔ που δημοπρατούνται σήμερα, διαμαρτυρόμενοι ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, οι επαγγελματίες συγκεντρώθηκαν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη και διαμαρτύρονταν έντονα, εκφράζοντας αυτούς τους φόβους.
Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που οι συγκεντρωθέντες ξέσπασαν με έντονο τρόπο, ενώ καταγράφηκαν λιποθυμίες και τραυματισμοί.
Μάλιστα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ένας από τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί έκοψε τις φλέβες του με συνέπεια να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα άνευ προηγούμενου.
Από νωρίς υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο δημαρχείο, ενώ πολίτες απειλούν με λιντσάρισμα και απαιτούν από κάποιον να εμφανιστεί.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!