Guess who’s back. Μετά την τραπ επιτυχία της «Μελιτζάνας από αλάνα» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έγινε viral πέρσι, οι κρητικές γιαγιάδες επιστρέφουν δριμύτερες με στόχο την άλωση της… Βουλής.
Συγκεκριμένα, στο νέο βίντεο του «Καλοκαιριού στο Νότο», οι σούπερ γιαγιάδες παρουσιάζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματός τους στις εκλογές 2023, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και φυσικά… ραπάροντας.

Με επιρροές από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τους λογαριασμούς πολιτικών αρχηγών στο TikTok, το βίντεο των γιαγιάδων ήδη κάνει το ταξίδι του στα social media και αναμένεται να γίνει σύντομα viral.
Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της επετειακής 20ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» παρουσιάζουν ακόμη ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουμε αγαπήσει.
Δείτε το ανεπανάληπτο βίντεο:












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!