Το καρπούζι αναμφισβήτητα, αποτελεί το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο, που καταναλώνουν μικροί και μεγάλοι.
Αλλά ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε. Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.
Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε τον παρακάτω εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!
Βήμα 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.
Βήμα 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
Βήμα 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.
Μόλις τελειώσετε τον τεμαχισμό, μπορείτε να παίρνετε ένα-ένα τα τετράγωνα κομμάτια, κρατώντας τα από την βάση και απολαμβάνοντας χωρίς μπελάδες το φρούτο που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του καλοκαιριού!
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!