HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Τσακαλώτος: Οραματίζομαι ένα κόμμα που ακούει και ξέρει που πάει


Τις θέσεις του για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχοντας δίπλα του τους Χάρη Μαμουλάκη, Μακρίνα Βιόλα Κώστη, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Ανδρέα Ξανθό, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

«Οραματίζομαι ένα κόμμα που ο πρόεδρος θα είναι ίσος με όλους, που θα ακούει, που ξέρει που πάει και που θα έρχονται από κάτω προς τα πάνω προτάσεις κι ανησυχίες», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και συνέχισε: «Θέλω να δώσω αυτοπεποίθηση στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να έχουν εμπιστοσύνη για τις αξίες τους, να στέκονται όρθιοι και να απαντάνε με επιχειρήματα. Θέλω ένα κόμμα που θα είναι αξιόπιστο που θα απευθύνεται σε όλον τον κόσμο. Ένα κόμμα που ακούει και που λέει συγχρόνως «είμαστε αυτό, γι’ αυτό διεκδικούμε την κυβέρνηση». Ένα κόμμα που έχει αυτή την εμπιστοσύνη που λέει «κάνουμε αυτά που λέμε». Ένα κόμμα με αξιοπιστία.

Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Δημήτρης Βίτσας, Αννέτα Καββαδία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια