HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτο κι όμως ελληνικό!!! Απελύθη υπάλληλος των αστικών λεωφορείων Κατερίνης επειδή έκανε σωστά την δουλειά της!!!


Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε την Δευτέρα 7 Αυγούστου μέσα σ’ ένα αστικό λεωφορείο της Κατερίνης και μπροστά στα μάτια αρκετών ανυποψίαστων επιβατών!

Το χρονικό

Σ’ ένα αστικό λεωφορείο της γραμμής Παραλία-Κατερίνη κάποια στιγμή ανέβηκαν 2 αλλοδαποί (έτσι τουλάχιστον παρουσιάστηκαν στην αρχή) επιβάτες οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν προμηθευτεί το ανάλογο εισιτήριο πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο.

Στο έλεγχο που διενήργησε η υπεύθυνη (ελεγκτής) υπάλληλος, διαπίστωσε ότι οι εν λόγω επιβάτες δεν είχαν το ανάλογο εισιτήριο, και τους ζήτησε να κατέβουν απ’ το λεωφορείο. Εκείνοι όμως, όχι μόνο αρνήθηκαν αλλά άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στην υπάλληλο. Το αστικό όπως ήταν φυσικό έμεινε ακινητοποιημένο, για αρκετή ώρα, προκαλώντας δυσφορία στους υπόλοιπους επιβάτες λόγω της αργοπορίας που δημιουργούσε το επεισόδιο. Έτσι κλήθηκε άλλο αστικό να έλθει στο σημείο να παραλάβει τους επιβάτες και να ολοκληρώσει την διαδρομή, ενώ την ίδια στιγμή κλήθηκε η αστυνομία να επιληφθεί του συμβάντος.

Στο σημείο έφτασε παράλληλα ένας τρίτος αλλοδαπός (ενδεχομένως φίλος ή συγγενής των δύο «τζαμπατζήδων» και προφανώς μετά από ειδοποίησή τους) ο οποίος σε άψογα ελληνικά άρχισε να βρίζει τον οδηγό και την υπάλληλο, ενώ κάποια στιγμή κινήθηκε απειλητικά κατά του οδηγού και σύμφωνα με μαρτυρίες χειροδίκησε. Στο σημείο αυτό επενέβη η Αστυνομία και συνέλαβε τον εν λόγω αλλοδαπό άνδρα.

Το συμβάν έληξε μετά από συγνώμη του συλληφθέντος που χειροδίκησε κατά του οδηγού, κι έτσι ο οδηγός δεν προχώρησε τελικά μηνύσεις. Ως εδώ καλά.

Την επόμενη ημέρα όμως όταν η υπάλληλος πήγε ν’ αναλάβει υπηρεσία ενημερώθηκε ότι απολύθηκε μετά από εντολή του προέδρου των Αστικών Λεωφορείων Κατερίνης.

Ο πρόεδρος των Αστικών Λεωφορείων Κατερίνης, επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.


(*φωτογραφία αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια