Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα σημειώθηκε στη Σαντορίνη το βράδυ της Πέμπτης (12/10).
Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr, σε σημείο καρμανιόλα, στην περιοχή του Καρτεράδου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων, αμέσως μετά το «καντίνα» στην άνοδο από Μεσσαριά.
Κατά τη σύγκρουση, η νεαρή κοπέλα που ήταν συνοδογηγός σε ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, έχασε τη ζωή της.
Η οδηγός του οχήματος, η οποία είναι μητέρα της άτυχης κοπέλας, τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και οι δύο οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Θήρας.
Ο κεντρικός δρόμος έκλεισε για περίπου 2,5 ώρες για την απομάκρυνση των οχημάτων -τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές- και για την κάλυψη των λιπαντικών που είχαν χυθεί σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά το Α.Τ. Θήρας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα κατά το παρελθόν, σύμφωνα με το κυκλαδίτικο μέσο.
Εικόνες από το σφοδρό τροχαίο:













0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!