HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στέκεται όρθιος ο Κομπατσιάρης, παρ’ όλες τις τρικλοποδιές που δέχεται…


Παρ’ ότι στο θέμα της επικοινωνίας του Δήμου με τους δημότες υστερεί πολύ ακόμη ο νέος Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης (όπως έκανε και ο προκάτοχός του μέχρι πρότινος), τα νέα που μας έρχονται από την Βόρεια Πιερία είναι ενθαρρυντικά, σε ότι αφορά τους μέχρι τώρα χειρισμούς του κ. Κομπατσιάρη σε εκκρεμότητες της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και σε βασικά θέματα καθημερινότητας που απασχολούν του δημότες.

Η νέα διοίκηση φαίνεται να ξεκίνησε με μεγάλη όρεξη και ενέργεια, σηκώνοντας τα μανίκια από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Παρ’ ότι τις ενέργειές τους τις βλέπουμε κατά το πλείστον μόνο από τα social (όσοι τα παρακολουθούν βέβαια), και όχι από τα επίσημα χείλη του Δήμου, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Ωστόσο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ακούσαμε, δια στόματος Δημάρχου ότι τελικά η εικόνα που έδειχνε προεκλογικά η προηγούμενη διοίκηση ήταν πλασματική, και απέχει πολύ από την σημερινή πραγματικότητα.

Το μέγεθος της διαφοράς βέβαια δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά έχουμε καταγεγραμμένη (on camera) την υπόσχεση του Δημάρχου που έδωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, απαντώντας παράλληλα στον κ. Λαγδάρη στην ερώτησή του για την κατάσταση του Δήμου που παρέλαβε η νέα διοίκησή, ότι σύντομα θα μας δώσει την πλήρη εικόνα. Το μόνο που ζήτησε είναι λίγο πίστωση χρόνου.

Ενώ στη δεύτερη ερώτηση του κ. Λαγδάρη για τον 5ετή σχεδιασμό της διοίκησης «Κομπατσιάρη» ο Δήμαρχος είπε: «Όσο για το σχέδιο, θα σας απαντήσουμε σύντομα για το τι μέλλει γενέσθαι στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού» και έκλεισε εκεί το θέμα για την ώρα.

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο (και όχι τον πολιτικό) Χρήστο Κομπατσιάρη, θεωρούμε πως η εντιμότητά του και το ισχυρό αίσθημα ευθύνης που έχει ως χαρακτήρας, καθιστούν μονόδρομο την τήρηση των υποσχέσεών του, όχι μόνο τώρα, αλλά διαχρονικά μέχρι σήμερα. Επομένως θα περιμένουμε την ώρα που εκείνος θ’ αποφασίσει να μας ενημερώσει για όλα αυτά τα θέματα.

Στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Παραλικίδη και αφορούσαν α) τα χρέη του (της) σημερινού ιδιοκτήτη του Παυσίλυπου και β) την κουπαστή που τοποθετήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δρόμο με απότομη κλίση στον Μακρύγιαλο ο Χρήστος Κομπατσιάρης το χειρίστηκε αριστοτεχνικά δίνοντας την παρακάτω ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση:

Δείτε την κουπαστή που κατασκευάστηκε στον Μακρύγιαλο κατόπιν απόφασης και εντολής του Δημάρχου:

Από την απάντηση αυτή καταλαβαίνουμε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κομπατσιάρης δεν είναι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) από τους δημάρχους που θα διοικούν μέσα από το γραφείο τους, αλλά θα βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους και δίπλα στους συνδημότες του, όπως άλλωστε το έχει ήδη υποσχεθεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Αν καταφέρει να το διατηρήσει σε όλη την θητεία του αυτό, τότε σίγουρα θα έχει όφελος ο τόπος και οι πολίτες του. Για να δούμε όμως την συνέχεια…

Τέλος, να σημειωθεί, όποια αξία και αν έχει αυτή η λεπτομέρεια για κάποιους, ότι και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο ήταν παρών ο πρώην Δήμαρχος κ. Μανώλας ως δημότης και θεατής, χωρίς ωστόσο να επέμβει σε καμία στιγμή.

Πηγή των βίντεοisabelleelianededes.wordpress.com και Youtube

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια