HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αισχρό παραλήρημα Στίγκα στη Βουλή


Ολόκληρη την γκάμα του ομοφοβικού παραληρήματος ξεδίπλωσε στη Βουλή ο Βασίλης Στίγκας, αναφερόμενος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Μιλώντας για «προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας» είπε πως καλλιεργείται «ένα πρότυπο θηλυπρέπειας», έκανε λόγο για «εκπούστ…ση της κοινωνίας» ενώ ανέφερε μάλιστα πως «μπορεί να ανοίγετε ένα παράθυρο στην παιδοφιλία αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο».

Δείχνοντας μια φωτογραφία ενός ομόφυλου ζευγαριού με δυο παιδιά ο πρόεδρος των Σπαρτιατών είπε πως «βλέπουμε δύο μαντράχαλους με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος» και όταν αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αυτός απάντησε «είστε κόμμα τρανς».

Ο Στίγκας μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει «εμείς είμαστε από αυτούς που σπρώχνουν, δεν μας σπρώχνουνε», φέρνοντας την αντίδραση τόσο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, όσο και της Νέας Αριστεράς, Νάσου Ηλιόπουλου.

«Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από που και ως που; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε» ήταν η αναφορά του την οποία μετά από τις αυστηρές συστάσεις του προεδρείου ανακάλεσε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια