HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άρης – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα


Από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League, που γίνεται την Κυριακή (21/01), ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές και ο Άρης τον ακολουθεί με πέντε βαθμούς λιγότερους. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη τους επί της Κηφισιάς με 2-3 κατά την προηγούμενη αγωνιστική και ο Άρης πέρασε με ευκολία από το Αγρίνιο, νικώντας με 0-4 τον Παναιτωλικό.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός έχει ορισθεί ο Δανός Χάνσεν Μόρτεν Κροχ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντένις Βόλεμπεργκ Ράσμουσεν και Βίκτορ Σκίτε. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκονται οι Γιόνας Χάνσεν και Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 20:30, αλλά κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κυβερνητικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του NOVA SPORTS PRIME HD 1.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια