Κυριακή 04 Φεβρουαρίου & ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου) - Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε δημότη
Το σχέδιο δράσεων για τη δημιουργία ενός Δήμου χωρίς άστεγα, κακοποιημένα και φυλακισμένα ζώα, θα τεθεί στο επίκεντρο της Δημόσιας Διαβούλευσης, που πραγματοποιεί ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τομέας Προστασίας Ζώων, την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου & ώρα 11:00 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου).
Κάθε δημότης μπορεί να συμβάλλει ενεργά
«Καλούμε κάθε δημότη να λάβει μέρος στη διαβούλευση και να συμβάλλει ενεργά σε αυτή μας την πρωτοβουλία, προκειμένου να εντάξουμε στο σχεδιασμό μας, τις προτάσεις που θα διατυπωθούν. Άλλωστε ο στόχος για την προστασία και την ευζωία τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς είναι κοινός με τους δημότες και καθιστά την προσπάθειά μας συλλογική» τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Θωμάς Αναστασιάδης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!