HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πώς o 50χρονος έστησε το ραντεβού θανάτου στον αδερφό της συζύγου του - Βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του δράστη


Ραντεβού θανάτου έστησε στο θύμα του ο 50χρονος Αλβανός, ο οποίος δολοφόνησε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του στην επαρχιακή Οδό Βόλου Ζαγοράς-Κάτω Κλάδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ζήτησε χθες το βράδυ από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ότι είχε πάθει μηχανική βλάβη το όχημά του. Μόλις ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, λογομάχησαν και τότε ο 50χρονος τον χτύπησε αρχικά στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου. Το θύμα προσπάθησε να του αποσπάσει το όπλο και τότε ο 50χρονος το πυροβόλησε και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε μία πλαγιά κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο. Ήταν σε ύπτια θέση και έφερε τραύματα στο πρόσωπο και πυροβολισμό στο στήθος. Δίπλα από το πτώμα βρέθηκαν κομμάτια μονοκανου όπλου και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος.

1704877100105 6bda8

Το σημείο της δολοφονίας

Πριν τη δολοφονία ο 50χρονος είχε μεταβεί στο σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου από όπου πήρε το όπλο. Ο δράστης είχε μία κόρη από τον πρώτο του γάμο που σήμερα είναι 18 ετών. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε όλα όσα έκανε.

Όπως είπε, το πρωί της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε από την 18χρονη κόρη του για τους βιασμούς, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια