HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η απελπισμένη προσπάθεια αρουραίου να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες έγινε viral: «Θυμίζει τον Rocky» (vid)


Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειές του, η καθοδική κίνηση της κυλιόμενης σκάλας καθιστά την πρόοδο του αρουραίου μηδενική, κρατώντας τον ουσιαστικά στο ίδιο σημείο.

Ένα βίντεο που καταγράφει την αδυσώπητη αλλά μάταιη προσπάθεια ενός αρουραίου της Νέας Υόρκης να σκαρφαλώσει σε μια κυλιόμενη σκάλα του μετρό που κατεβαίνει έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok μέσα σε μόλις 48 ώρες. Ο αρουραίος, που παρομοιάζεται με τη μυθολογική φιγούρα του Σίσυφου, έχει γίνει μια απροσδόκητη διαδικτυακή αίσθηση, συμβολίζοντας τον αγώνα ενάντια σε ανυπέρβλητες αντιξοότητες.

Το βίντεο παρουσιάζει το αποφασισμένο τρωκτικό καθώς ανεβαίνει τα σκαλιά μιας κυλιόμενης σκάλας που κινείται προς τα κάτω.

Καθώς η κάμερα, γίνεται εμφανής η τιτάνια μάχη του αρουραίου. Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειές του, η καθοδική κίνηση της κυλιόμενης σκάλας καθιστά την πρόοδο του αρουραίου μηδενική, κρατώντας τον ουσιαστικά στο ίδιο σημείο.

Αυτή η οπτική μεταφορά μιας ατελείωτης ανηφορικής μάχης αιχμαλώτισε γρήγορα τη φαντασία των χρηστών του TikTok, προκαλώντας έναν καταιγισμό χιουμοριστικών και στοχαστικών σχολίων. Ένας χρήστης σχολίασε: «Κάποιοι λένε ότι ακόμα προσπαθεί να ανέβει τις σκάλες», ενώ ένας άλλος είπε: «Μερικές φορές η ζωή είναι έτσι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια