Συναγερμός χτύπησε χθες τα μεσάνυχτα στις φυλακές Νιγρίτας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών, περίπου 60 κρατούμενοι δεν δέχονταν να μπουν στα κελιά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς έβαλαν φωτιά στα παπλώματα τους.
Ακολούθησε επέμβαση της ειδικής εξωτερικής φρουράς των φυλακών με τη συνδρομή από δύο διμοιρίες ΜΑΤ από Σέρρες και Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα έληξε η εξέγερση, χωρίς κάποιον τραυματισμό.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!