Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου συγχαίρει το Βασίλη Δήμου, συνάδελφο μέλος στη διοίκηση του οργανισμού (τομέας προβολής και δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο) για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως διευθυντής στον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.).
Η επιλογή αποτελεί δικαίωση των ικανοτήτων, εμπειριών, γνώσεων και επιστημονικής κατάρτισης του Βασίλη στο αντικείμενο και του τουρισμού, αλλά και ευρύτερα.
Ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στο έργο του.
ο πρόεδρος ο γενικός γραμματέας
Γρηγόρης Παπαχρήστος Γιώργος Σαμαλής
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!