HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέα τροπή με την εξαφάνισης της γυναίκας στην Κυψέλη – Μαρτυρία «φωτιά»


H 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά εξαφανίστηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη ωστόσο μια μαρτυρία που μεταδόθηκε, την Παρασκευή (02/02), αλλάζει τα δεδομένα.

Επισημαίνεται ότι η συγκάτοικος είναι η μάρτυρας που έδωσε την πρώτη εικόνα της εξαφάνισης, πιστεύοντας ότι κανείς άλλος δεν θα νοιαστεί για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά αφού δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά της στην Λάρισα και στον Βόλο. Παρ' όλα αυτά, η βιολογική της οικογένεια από τον πατέρα της και, συγκεκριμένα, ο ετεροθαλής αδερφός της, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του MEGA, ζητώντας την αλήθεια σε αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA στο πλαίσιο μαρτυρίας, «το κορίτσι που ψάχνει την Σταυρούλα τώρα, είχε έρθει σε ένα διαδικτυακό τσατ το οποίο διαχειρίζομαι και είχε μιλήσει πριβέ με κάποια άλλη χρήστρια και επειδή είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, την παρακολουθούσαμε από 2 Νοεμβρίου και της μιλούσαμε γιατί πιστεύαμε ότι η Σταυρούλα μπορεί και να μην ζει».

Ακόμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία, επισημάνθηκε το εξής: «Δεν είναι τυχαίο ότι δύο ή τρεις σχέσεις της Σταυρούλας ενώ ήταν συγκάτοικος με την άλλη κοπέλα, είχαν άσχημη κατάληξη». Μάλιστα, η μάρτυρας υποθέτει πως κάτι άλλο έχει συμβεί και ότι δεν πήγαινε η αγνοούμενη σε ραντεβού για δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενημερώσαμε σχετικά την Αστυνομία, αλλά δεν μας έδωσαν και μεγάλη σημασία, επειδή δεν είμαστε συγγενείς της».


Τι λέει η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Η Αστυνομία δεν ερεύνησε ποτέ το σπίτι τους και η δήλωση εξαφάνισης έγινε από τη συγκάτοικος της 53χρονης αγνοούμενης τέσσερις μήνες μετά με τη βοήθεια της θείας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες συγκατοικούσαν συνολικά 26 χρόνια και τα 10 από αυτά στο συγκεκριμένο σπίτι. Γενικά δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια της που μένουν στη Λάρισα και στο Βόλο.

Χαρακτηριστικά, η συγκάτοικός της δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA το εξής: «Στην αρχή μιλούσαν, αλλά αφότου η μητέρα της πέθανε σε τροχαίο και είχαν κάποιες παρεξηγήσεις λόγω των χρημάτων και των αποζημιώσεων, σταμάτησαν. Υπήρξε και μια παρεξήγηση με τον πατριό της που ήταν να την βάλει σε μια δουλειά πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει και το ήθελε πολύ, αλλά εκείνος δεν το έκανε. Από το 1996 που έγινε αυτό, είχε μια επικοινωνία μόνο με του παππούδες της όσο ήταν εν ζωή και την θεία της».

Η αγνοούμενη εργαζόταν όταν πρωτογνωρίστηκαν σε μια αεροπορική εταιρεία για τέσσερα χρόνια και έκτοτε δεν είχε ξαναδουλέψει.

Από την πλευρά της, η συγκάτοικος της αγνόουμενης τόνισε: «Για να συντηρεί τον εαυτό της χρησιμοποιούσε κάποια χρήματα που είχε η ίδια. Γενικά, τη βοηθούσα και εγώ και μέναμε στο σπίτι μου στην Ηλιούπολη, οπότε δεν είχαμε ενοίκιο. Μετά αξιοποιήσαμε και όσα είχε πάρει σαν αποζημίωση από το τροχαίο, από ένα μαγαζί που πούλησε τον αέρα που ήταν στο όνομα της και από το διαμέρισμα που πούλησα και εγώ».

Τα τελευταία δέκα χρόνια είπε πως καμία από τις δύο δεν δούλευε και αυτό την είχε επηρεάσει πάρα πολύ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια