HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ηλίας Πολύζος: «Απο αδιαφορία και η ανευθυνότητα της προηγούμενης διοίκησης παρ’ ολίγο θα έκλειναν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας»


Μια σοβαρή καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, πριν από 24 ώρες περίπου, αυτή τη φορά όμως δια στόματος του Αντιδημάρχου και Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ηλία Πολύζου.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολύζος ανάρτησε το βράδυ της 23ης Μαρτίου στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook μια πραγματικά ανησυχητική είδηση με θέμα: «Πιστοποιητικά Πυροπροστασίας Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών των: Αιγινίου , Κολινδρού, Παλαιού Ελευθεροχωρίου & ΚΔΑΠ Μεθώνης.»

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Πολύζος:

«Παρόλο που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν ενήμερη, όπως αποδεικνύεται από τα παρακάτω έγγραφα από τις 8/8/23 για την ανανέωση των πιστοποιητικών Πυρασφάλειας αυτών, και γνωρίζοντας ότι η μη συμμόρφωσή τους προς τις ανωτέρω διατάξεις μέχρι 31/3/24, συνεπάγεται την ανάκληση των αδειών λειτουργίας τους, αυτή συνέχισε να ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ. ( Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα Πιστοποιητικά ήταν ήδη ληγμένα)

Στις 30/11/23 έλαβε Υπόμνηση σχετικά με την υποχρέωση ανανέωσης αδειών, όπως αποδεικνύεται από τα παρακάτω επισυναπτόμενα έγγραφα. ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ενημερωθήκαμε περί του Θέματος ως καινούργια Δημοτική Αρχή με εκ νέου έγγραφο, όπως αποδεικνύεται στις 2/2/24. Έχοντας λιγότερο από 2 μήνες προθεσμία για την αδειοδότηση αυτών των δομών.

ΕΜΕΙΣ ο Άλλος Κόσμος, όπως μας αποκαλούσατε, προβήκαμε σ ’όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι δομές να είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και ΑΝΟΙΧΤΕΣ, οι υπάλληλοι να μην χάσουν την ΔΟΥΛΕΙΆ τους και πάνω απ’όλα τα ΠΑΙΔΙΑ μας να μεγαλώνουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

***Επισυνάπτονται οι αποδείξεις των ανωτέρω.***

Η ανάρτησή του:


Η σοβαρότητα της καταγγελίας μας επέβαλε να ερευνήσουμε το θέμα περισσότερο, κι έτσι η πρώτη μας ενέργεια ήταν να επικοινωνήσουμε με τον καταγγέλλοντα Αντιδήμαρχο κ. Πολύζο, ο οποίος όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ήταν εκείνος που ανέλαβε και την διεκπεραίωση της λύσης του προβλήματος.

Τα όσα καταγγέλλει ο κ. Πολύζος on camera στο βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ σοβαρά, και όπως λέει ο ίδιος δύο φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οφείλονται κυρίως στην αδιαφορία και την ανευθυνότητα της προηγούμενης διοίκησης!

Μάλιστα μας αποκαλύπτει ότι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα σε ότι αφορά της ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, αλλά ένα ακόμη από τα πολλά που συνάντησαν στην τρίμηνη μέχρι σήμερα θητεία τους, και πως καθημερινά ανακαλύπτουν και νέα προβλήματα.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Αντιδήμαρχος:




Δείτε ακόμη:

Φόρος τιμής στους πεσόντες ιερολοχίτες στο Δραγατσάνι από το Δήμαρχο Χρήστο Κομπατσιαρη (φωτογραφίες)

Ο Χορός του Συλλόγου Επαγγελματιών Κολινδρού (φωτογραφίες)

Βίντεο απο τον εορτασμό των "Τσουκανιών" στον Κολιδρό Πιερίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια