HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλη επιτυχία στην ημερίδα της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων στην Κατερίνη (φωτογραφίες + βίντεο)


Με επιτυχία στέφθηκε το 26ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/4/2024) στην Κατερίνη, και συγκεκριμένα στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Το συνέδριο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με μια μικρή καθυστέρηση με μια κατάμεστη αίθουσα. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τις πρόσφατες τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα, αλλά και τα ΜΜΕ. Δηλαδή τις τηλεδίκες που βλέπουμε να εξελίσσονται τον τελευταίο καιρό στις οθόνες των τηλεοράσεών μας, το τεκμήριο της αθωότητας και την δεοντολογία στην ποινική δίκη.

Πλήθος εισηγητών νομικών, ποινικολόγων, εισαγγελέων και δικαστών ήταν κατέθεσαν στο ακροατήριο πολλά και σημαντικά στοιχεία γύρω από τα παραπάνω θέματα. Στο τέλος της ημερίδας όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν πως ήταν επιτυχημένη και πως τα συμπεράσματα της ημερίδας θα ήταν πολύ χρήσιμα για κάθε χρήση.











Ο Πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων Ελλάδος κ. Βασίλης Ταουξής, ποινικολόγος και ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα της Kapa News για το συνέδριο αυτό, αλλά και για τις αλλαγές του ποινικού κώδικα.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια