HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Ήταν πλάκα» είπαν οι τρεις ανήλικοι για τη σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους


Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασαν σήμερα οι τρεις ανήλικοι που συνελήφθησαν για τη σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Γιάννενα. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους «ήθελαν να κάνουν πλάκα».

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος στον έναν από τους τρεις μαθητές Γυμνασίου του Νοτίου Πηλίου, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούνται για συνέργεια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε, όπως αναφέρει το gegonota.news, για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Τη σχετική καταγγελία για το συμβάν, υπενθυμίζουμε, έκανε ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, ο οποίος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου πως ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (6/4), όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στα γεννητικά του όργανα και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Ο 15χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο σύμφωνα με νομικές πηγές η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να είναι καθαρή και μάλιστα δεν προκύπτει επαφή ούτε πάνω από τα ρούχα του μαθητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια