HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σ.Κασσελάκης: Αποχώρησε από συνέντευξη στη Ρόδο μετά από έντονη λογομαχία με τη δημοσιογράφο

Eπεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρόδο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος, καθώς είχε διαμάχη με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.


Το κλίμα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν τεταμένο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της συνέντευξης με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει λέγοντας: «Εντάξει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα. Γεια σας».

Προηγουμένως, η δημοσιογράφος είχε ανοίξει το ζήτημα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

«Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ», είπε ο κ. Κασσελάκης.

@ellada24gr Κασσελάκης: Αποχώρησε από το στούντιο όπου έδινε συνέντευξη σε μέσο της Ρόδου, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις #kasselakis#kasselakis_syriza#syriza#aristera#rodos#politiki#politics #ellada24 #greeknews #greektiktok #tiktokgreek #ellinikotiktok #tiktokgr #tiktokgreece #greecetiktok #foryou #foryoupage #fyp #φοργιου ♬ πρωτότυπος ήχος - Ellada24

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας για τον τουρισμό στη Ρόδο υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι» με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή το κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μην μιλάμε».

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη συνομιλήτριά του να παρατηρεί «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήγει» έδωσε συνέχεια στην ένταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει ότι οι νησιώτες έχουν ένα πρόβλημα σοβαρό που τους το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που αποφασίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Σχεδίαζα σήμερα να κάνουμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση», είπε η δημοσιογράφος. Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά λέγοντας πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».

Από πλευράς του ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του χαρακτηρίζει τον κ. Κασσελάκη ως «αλαζονικό, είρωνα, εριστικό αλλά και φοβικό» για να περιγράψει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα συνέβησαν στο στούντιο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια