HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πήλιο: Σε 75χρονη από την Αυστρία ανήκει η σορός που βρέθηκε σε αυτοκίνητο – Πώς έγινε το δυστύχημα


Ταυτοποιήθηκε, το Σάββατο (01/06), η σορός που είχε εντοπιστεί, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, σε αυτοκίνητο στο Πήλιο ύστερα από κατάσβεση φωτιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας magnesianews.gr, η απανθρακωμένη σορός ανήκει σε μια 75χρονη από την Αυστρία, η οποία είχε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε σε κατοικία στην περιοχή Τροχάλα, που βρίσκεται ανάμεσα σε Πλατανιά και Καστρί. Γυρίζοντας το βράδυ στο σπίτι της, το Ι.Χ. που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι. Στη συνέχεια, η οδηγός, προσπάθησε μαρσάροντας να το επαναφέρει, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που άρπαξε φωτιά. Πηγές αναφέρουν ακόμη ότι ίσως να τρύπησε το ντεπόζιτο της βενζίνης από την πτώση.

Το τζιπ της ηλικιωμένης γυναίκας τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις. Κάτοικοι της περιοχής άμεσα ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Με την ολοκλήρωση της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό, η κατάσταση της οποίας ήταν τέτοια που – αρχικά – δεν μπορούσε να διευκρινιστεί αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για περισυλλογή στοιχείων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, προέκυψαν στοιχεία που πιστοποιούν ότι πρόκειται για την εν λόγω 75χρονη, η οποία διέμενε στην περιοχή με μια φίλη της.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια