HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάλος στο «Χ» με τη Ζ.Κουτσελίνη: «Πλήττεται μια καριέρα» είπε για τον Α.Λύτρα – «Το ΕΣΡ ακούει;»


Σάλος έχει προκληθεί στο «Χ» (πρώην Twitter) με τα όσα ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή, ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτή τη στιγμή πλήττεται;», ρώτησε συνεργάτη της η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί. Αλίμονο. Δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άντρα, σε έναν άνθρωπο, είναι καταδικαστέος. Δεν με νοιάζει οποιαδήποτε καριέρα», της απάντησε ο συνεργάτης της.

«Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Τώρα κάνετε λαϊκισμό; Για να καταλάβω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον συνεργάτη της να τη ρωτάει με απορία «εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;».

«Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα, ή με νοιάζει η δική μου;» ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Το «Χ» (πρώην Twitter) ταυτίστηκε με τον συνεργάτη της Ζήνα Κουτσελίνη, τον οποίο αποθεώνει και κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια, ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια